Stor faglighed, troværdighed og god kundeservice er kerneværdierne i klinikhuset i Højbjerg, der har eksisteret siden 1964

Om Tandlæge klinikken Holmevej

Stor faglighed, troværdighed og god kundeservice er kerneværdierne i klinikhuset i Højbjerg, der har eksisteret siden 1964. Vores behandlingsforslag er baseret på dokumenteret viden, hvor vi tager udgangspunkt i patientens behov og muligheder – såvel økonomiske som behandlingsmæssige.

 

Klar kommunikation

Vi anser vores patienter som ”venner af huset” og ønsker at lægge en langsigtet strategi for den enkelte patient, der er baseret på tillid, empati og gensidig respekt. Patienten træffer selv beslutning om, hvilken behandling han/hun ønsker, men vi gør vores bedste for at informere grundigt om de specifikke muligheder, så den enkelte patient kan føle sig tryg – og træffe beslutning på et velinformeret og sagligt grundlag.

 

Vi springer aldrig over, hvor gærdet er lavest

Behandlinger tager den tid, som det er biologisk nødvendigt. I tilfælde af større behandlinger ønsker vi at se resultatet af de enkelte faser, inden vi går videre til næste fase for at sikre, at patienten får en sikker og holdbar løsning.

 

Fleksibilitet i højsædet

Vi er et serviceminded hus, der altid forsøger at være fleksible – både med hensyn til at finde tider til behandling og nødbehandling. Vores mål er, at alle vores patienter, der ringer med smerter eller knækkede tænder, så vidt muligt får en tid samme dag.

Ønsker du vores vurdering af et eventuelt indgreb, kontakt klinikhuset for en tid snarest muligt.

“Efter jeg er begyndt at bruge klinikhuset i Højbjerg, mærker jeg ingen angst mere. Tandlægen er omhyggelig med at kommunikere både før og under forløbet, og det gør mig tryg, og giver mig en god fornemmelse af at bevare kontrollen.”

Læs hele historien →

— Susanne Nielson

Ofte stillede spørgsmål

Vi holder sommerferie i uge

Læs mere →