Klar kommunikation – både før og under selve behandlingen

Klar kommunikation – både før og under selve behandlingen

Efter jeg er begyndt at bruge klinikhuset i Højbjerg, mærker jeg ingen angst mere. Tandlægen er omhyggelig med at kommunikere både før og under forløbet, og det gør mig tryg, og giver mig en god fornemmelse af at bevare kontrollen.
Tidligere var min oplevelse af at gå til tandlæge meget styret af smerte og angst – i dag ved jeg, at jeg ikke kommer til at opleve smerte eller nogen form for pres, da tandlægen godt ved, at jeg gerne vil bedøves og orienteres undervejs.
Både min datter på 25 år, som har dårlige tandlægeerfaringer fra sin folkeskoletid, og min mand er begyndt at få behandlinger på klinikken – og de har begge den samme positive oplevelse, som jeg har.

“Jeg vidste allerede ved første undersøgelse, at jeg var kommet til det rette sted. Det lykkedes tandlægen at lave en protese til mig, der blev fastsat en stift på den ene sunde tand, jeg åbenbart har tilbage i overmunden. Og det fungerer perfekt! Behandlingen var smertefri, og allerede fra første dag kunne jeg tygge og spise de ting, jeg havde lyst til. Og vigtigst af alt: Smile igen!”

Læs hele historien →

— Jørgen Bjerregaard

Ofte stillede spørgsmål

Vi holder sommerferie i uge

Læs mere →