Jeg synes tidligere, det var lidt ligesom at gå til mekaniker med sin bil: Man vidste aldrig helt, hvor galt det var! Og det gjorde mig utryg.

Professionelt hele vejen igennem

Det at gå til tandlæge handler om tillid – både i forhold til kvalitet og økonomi. Rikke Sand har været patient hos tandlægeklinikken i Højbjerg gennem flere år og oplever en gennemskuelighed i sine konsultationer, som gør hende tryg ved en situation, der tidligere skabte bekymringer på flere planer.
”Jeg er ikke typen, der er vild med at gå til tandlæge. Jeg synes tidligere, det var lidt ligesom at gå til mekaniker med sin bil: Man vidste aldrig helt, hvor galt det var! Og det gjorde mig utryg.
I klinikhuset i Højbjerg er det anderledes. Tandlægen er enormt professionel og fair i sine behandling, og jeg er helt overbevist om, at han gør et godt stykke arbejde. Behandlingen er smertefri, og jeg oplever en velstruktureret klinik med et dygtigt og harmonisk personale.”

“Jeg kunne ikke engang sidde i en tandlægestol, da jeg første gang besøgte klinikhuset. Jeg fik hurtigt tillid til den pågældende tandlæge, da han tog mit problem seriøst og gik meget langsomt frem.”

Læs hele historien →

— Dennis Hvitved

Ofte stillede spørgsmål

Vi holder sommerferie i uge

Læs mere →