Jeg synes tidligere, det var lidt ligesom at gå til mekaniker med sin bil: Man vidste aldrig helt, hvor galt det var! Og det gjorde mig utryg.

Professionelt hele vejen igennem

Det at gå til tandlæge handler om tillid – både i forhold til kvalitet og økonomi. Rikke Sand har været patient hos tandlægeklinikken i Højbjerg gennem flere år og oplever en gennemskuelighed i sine konsultationer, som gør hende tryg ved en situation, der tidligere skabte bekymringer på flere planer.
”Jeg er ikke typen, der er vild med at gå til tandlæge. Jeg synes tidligere, det var lidt ligesom at gå til mekaniker med sin bil: Man vidste aldrig helt, hvor galt det var! Og det gjorde mig utryg.
I klinikhuset i Højbjerg er det anderledes. Tandlægen er enormt professionel og fair i sine behandling, og jeg er helt overbevist om, at han gør et godt stykke arbejde. Behandlingen er smertefri, og jeg oplever en velstruktureret klinik med et dygtigt og harmonisk personale.”

“Jeg vidste allerede ved første undersøgelse, at jeg var kommet til det rette sted. Det lykkedes tandlægen at lave en protese til mig, der blev fastsat en stift på den ene sunde tand, jeg åbenbart har tilbage i overmunden. Og det fungerer perfekt! Behandlingen var smertefri, og allerede fra første dag kunne jeg tygge og spise de ting, jeg havde lyst til. Og vigtigst af alt: Smile igen!”

Læs hele historien →

— Jørgen Bjerregaard

Ofte stillede spørgsmål

Vi holder sommerferie i uge

Læs mere →