Kureret for tandlægeskræk i svær grad

Kureret for tandlægeskræk i svær grad

Dennis har lidt af voldsom tandlægeskræk siden barndommen, hvor ingen tog hans angst for tandlægestolen alvorligt. Han har været igennem en række traumatiske og smertefulde oplevelser med både tandpine og behandlinger i fuld narkose, inden han for 8-9 år siden møder én af tandlægerne fra klinikhuset på en ferie i Schweiz. Tilfældet vil, at de støder på hinanden igen i Århus, og Dennis beder denne gang om hjælp.
”Jeg kunne ikke engang sidde i en tandlægestol, da jeg første gang besøgte klinikhuset. Jeg fik hurtigt tillid til den pågældende tandlæge, da han tog mit problem seriøst og gik meget langsomt frem. Jeg fik i begyndelsen beroligende piller, og vi fandt med tiden en fælles metode for, hvordan jeg kunne komme videre og blive overbevist psykisk om, at det ikke gør ondt.
Jeg har nu konsulteret klinikhuset i Højbjerg igennem de seneste 7 år – og mit liv har ændret sig fuldstændigt. Det er blevet en oplevelse, jeg er tryg ved, og det har haft stor betydning for min livskvalitet.”

“Jeg kunne ikke engang sidde i en tandlægestol, da jeg første gang besøgte klinikhuset. Jeg fik hurtigt tillid til den pågældende tandlæge, da han tog mit problem seriøst og gik meget langsomt frem.”

Læs hele historien →

— Dennis Hvitved

Ofte stillede spørgsmål

Vi holder sommerferie i uge

Læs mere →