Henrik begyndte at arbejde som tandlæge i 1987, men han har siden da ofte sat sig på skolebænken for at lære mere og blive klogere, og den viden deler han gerne med både patienter og kolleger på Holmevej. Det der interesserer ham allermest er kombinationen af det funktionelle og det kosmetiske, men han lader altid patienterne afgøre, hvor grænsen for det kosmetiske går. Han har siden 2011 været i USA adskillige gange for som en få danskere at deltage i et efteruddannelsesprogram, hvor man lærer de bedste og nyeste teknikker til at genoprette et slidt tandsæt. Og for Henrik handler det ikke kun om symptombehandling; han vil ikke diktere, men har det derimod bedst med at sætte et mål for behandlingen sammen med patienten. Han har aldrig selv haft problemer med at gå til tandlægen, men er også altid blevet bedøvet, for som han siger, så vil han ikke at ligge at vente på, at det skal gøre ondt. Han opfatter tænderne som et værktøj, så selvfølgelig bliver de slidt, men derfor kan man alligevel godt passe ordentligt på dem og sørge for, at de ser bedst muligt ud.

I perioden 2020 til 2023 har Henrik deltaget og bestået et efteruddannelses program i Schweiz som omfatter alle aspekter af implantatbehandling, som eneste ikke schweizer.

Henrik er medlem af

Dansk Selskab for Oral Implantologi

Schweizerishe Geschelshaft für Orale Implantologie

 

 

“Jeg synes tidligere, det var lidt ligesom at gå til mekaniker med sin bil: Man vidste aldrig helt, hvor galt det var! Og det gjorde mig utryg.”

Læs hele historien →

— Rikke Sand

Ofte stillede spørgsmål

Vi holder sommerferie i uge

Læs mere →