– en kunstig tandrod med naturlige kvaliteter

Tandimplantater er i dag en anerkendt behandlingsmulighed og kan være en fordelagtig løsning for dig, der mangler én eller flere tænder.
I forbindelse med alle typer af implantater vejleder vi altid ud fra et helhedsindtryk, inden vi tager en fælles beslutning om, hvilken løsning, der er den mest optimale.
Generelt henvender implantatbehandlinger sig til alle – der kan dog være tilfælde, hvor en grundig undersøgelse vil vise, at et implantat ikke er en velegnet løsning.

Et individuelt skøn

Overvejer du implantater, så kontakt klinikken for en konsultation, hvor vi vurderer ud fra helheden, hvilken løsning der er den mest holdbare for dig.

“Jeg vidste allerede ved første undersøgelse, at jeg var kommet til det rette sted. Det lykkedes tandlægen at lave en protese til mig, der blev fastsat en stift på den ene sunde tand, jeg åbenbart har tilbage i overmunden. Og det fungerer perfekt! Behandlingen var smertefri, og allerede fra første dag kunne jeg tygge og spise de ting, jeg havde lyst til. Og vigtigst af alt: Smile igen!”

Læs hele historien →

— Jørgen Bjerregaard

Ofte stillede spørgsmål

Vi holder sommerferie i uge

Læs mere →